This is our site, made with phpWcms.
Thanks to Oliver!!!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://www.meganeklub.hu/
Igen tudom... sok váltotzást tervezek.....Paal wrote:Király!
Szerintem lehetne még dobni rajta, ha a menüt nem az alapértelmezetten hagyod, hanem egy kicsit azt is átszabod. Esetleg a menüpontok lehetnének néhol rövidebbek, hogy ne törjék el a sorokat.
Üdv, Pali
Ha már menü akkor ne dhtml. Próbáld meg CSS-sel megcsinálni, épp most írtam róla itt:Mobius wrote:Igen tudom... sok váltotzást tervezek.....Paal wrote:Király!
Szerintem lehetne még dobni rajta, ha a menüt nem az alapértelmezetten hagyod, hanem egy kicsit azt is átszabod. Esetleg a menüpontok lehetnének néhol rövidebbek, hogy ne törjék el a sorokat.
Üdv, Pali
A főmenüket felülre.... almenüket balra, esetleg egy kis dhtml....
nem tudom. De mindenképen gyorsítani akarom.
Ami a design-t illeti... ez nem az önálló dötésem. Demokrácia van aklubban.
Ja... és köszi az észrevételeket. Ha van még ne kímélj!
Igen arra gondoltam én is... (mármint a css)Paal wrote:Ha már menü akkor ne dhtml. Próbáld meg CSS-sel megcsinálni, épp most írtam róla itt:Mobius wrote:Igen tudom... sok váltotzást tervezek.....Paal wrote:Király!
Üdv, Pali
A főmenüket felülre.... almenüket balra, esetleg egy kis dhtml....
nem tudom. De mindenképen gyorsítani akarom.
Ami a design-t illeti... ez nem az önálló dötésem. Demokrácia van aklubban.
Ja... és köszi az észrevételeket. Ha van még ne kímélj!
http://www.phpwcms.de/forum/viewtopic.php?t=2609#35577
Csak te 1.1.4-est használsz, ahhoz még kell egy kis kiegészítés azokon felül amit én írtam. Ha érdekel, segítek benne.
Lehetne a felső, lefelé gördülő menükre is használni meg az oldalsókra is.
Üdv, P.
The photoalbum is on an another server, and it's a standalone script.ACmonKey wrote:Site is fast enough from Spain.
I like the massive content from lots of menu options. Very good.
I don't understand hungarian except for Fotoalbum, Linkek, Tippek & Trükkök, Kontakt and FAQ.
I have one question:
Is the fotogallery an embedded external script or just pages of content-type "images"? How did you make the structure for different galleries ?
I have over 2500 images in more than 50 categories which i would like to categorize first by years and then by type. I would appreciate some hints.