Installed but can NOT login

Please post all install related problems here. Visit this forum first for troubleshooting.
Post Reply
newto_phpwcms
Posts: 4
Joined: Wed 5. Jun 2013, 22:58

Installed but can NOT login

Post by newto_phpwcms » Wed 5. Jun 2013, 23:27

I am using netfirms for my hosting company, downloaded the latest zip file, installed it in the public_html folder, set the permissions right, cretaed the database, everything was so easy.
then I downloaded the created conf.inc.php file as I was told and put it in to the config/phpwcms/ folder

After all that i went to mydomain.com/login.php and I got the login page I was so happy:)

But when I tried login in NOTHING HAPPEND, not even an error, it looks like it does logs me in but sends me back to the login page again. Because when I tried wrong username or password it does gives me an error. i went and check the database login details phpMyAdmin anyways, and they were correct.

I tried to be very clear aboit it I hope someone can give me an idea, thanks

I followed the steps from this http://neosurge.com/clients/knowledgeba ... Guide.html

User avatar
update
Moderator
Posts: 6380
Joined: Mon 10. Jan 2005, 17:29
Location: germany / outdoor

Re: Installed but can NOT login

Post by update » Wed 5. Jun 2013, 23:49

You will always find the latest here: https://github.com/slackero/phpwcms/archive/master.zip
Try this if you are unsure about your "latest" ;)
Cookies and javascript and sessions are on/allowed?
It's mostly all about webdesign, logo design, new and old pages refresh, print BUT slowly switching to be supporter for the band Mykket Morton. Visit Mykket Morton on FB. Listen Mykket Morton and live videos on youtube.

newto_phpwcms
Posts: 4
Joined: Wed 5. Jun 2013, 22:58

Re: Installed but can NOT login

Post by newto_phpwcms » Thu 6. Jun 2013, 07:21

Thank you for the quick reply but I already mention that it is the latest version I am using.... Anyways...

I just received following reply from Netfirms; I dont know what to say;) No comment...And yes I can login now:)

Hello,

Thank you for contacting support.

I have resolved the issue you had in logging in . I have noticed the that PHP session path was not set-up properly for your account which was causing the issue. I have set the PHP session path for your account. Now you should be able to login without any issues. Could you please try logging in from your end?

If you have any further questions, please update the Support Console.

Sincerely,

Technical Specialist

newto_phpwcms
Posts: 4
Joined: Wed 5. Jun 2013, 22:58

Re: Installed but can NOT login

Post by newto_phpwcms » Thu 6. Jun 2013, 07:54

Now I can login as admin, but few quick questions;

1- When I goto mydomain.com page can not be display, nothing there is this normal until I upload things to my site?

2- Is there any free phpwcms templates to play around with?

Post Reply