NAV_LIST

Please post all install related problems here. Visit this forum first for troubleshooting.
Post Reply
Briefcase
Posts: 6
Joined: Thu 25. Apr 2013, 08:37

NAV_LIST

Post by Briefcase » Thu 25. Apr 2013, 08:42

Hi,

i'm a compleet PHPWCMS noob and i'm trying to upgrade/move an excisting installation. I'm running into a couple problems:

- I'm calling login.php and trying to login and it gives me: login error, so i went to the phpmyadmin, typed and md5'ed a new password, but still no go.
- I'm seeing a NAV_LIST in stead of the menu.

Thanks for your help!

nameless1
Posts: 847
Joined: Sun 27. Apr 2008, 23:22

Re: NAV_LIST

Post by nameless1 » Thu 25. Apr 2013, 10:37

cheers briefcase,

login problem has nothing to do with upgrade of your installation if you didnt change database or storage. try it in an other browser...
nav_list is a depreaceated function. replace it with navlist_ul or active depreceated functions (not recommend!) in conf.inc.php under config/phpwcms/. maybe you have to check your file against the dist.conf.inc.php file.

nml1

Haasboy
Posts: 12
Joined: Mon 28. May 2012, 09:34

Re: NAV_LIST

Post by Haasboy » Sat 27. Apr 2013, 22:08

Why was the nav_list deprecated?

Old Boy
Posts: 1015
Joined: Fri 23. Nov 2012, 13:52

Re: NAV_LIST

Post by Old Boy » Sat 27. Apr 2013, 22:14

To much tables / old stuff... to much code lines !

Briefcase
Posts: 6
Joined: Thu 25. Apr 2013, 08:37

Re: NAV_LIST

Post by Briefcase » Mon 6. May 2013, 21:07

thank you for your help.

I can't find that function in the config.inc.php ? How is it named exactly?

If I want to change the function call in the menu, where can I do that?

Old Boy
Posts: 1015
Joined: Fri 23. Nov 2012, 13:52

Re: NAV_LIST

Post by Old Boy » Mon 6. May 2013, 23:11

Code: Select all

$phpwcms['enable_deprecated']   = true; // enable/disable deprecated functionality, enable if you miss things

Briefcase
Posts: 6
Joined: Thu 25. Apr 2013, 08:37

Re: NAV_LIST

Post by Briefcase » Tue 7. May 2013, 12:36

thanks, that worked!

but there seems to be an issue with the menu version (I guess). The old site seems to call *.phtml, the new installation calls *.html and gives a "page not found" when a link is clicked. Any idea?

Old Boy
Posts: 1015
Joined: Fri 23. Nov 2012, 13:52

Re: NAV_LIST

Post by Old Boy » Tue 7. May 2013, 13:58

Tryout the upgraded installation and the navigation WITHOUT mod rewrite first!

Post Reply