phpwcms IP ADRES install - blank page

Please post all install related problems here. Visit this forum first for troubleshooting.
Post Reply
Blokof
Posts: 25
Joined: Tue 2. Mar 2010, 16:41

phpwcms IP ADRES install - blank page

Post by Blokof » Mon 3. Dec 2012, 12:48

Hello,

I'm trying to install phpwcms on a IP adress, the installation went fine but when im trying to log-in i get a blank page!

First i get the red dots with the SETUP install, it cannot find the folders, but thats okay know (but red dots are visible on setup, i dont have the green dots on...)
Blank page in home (Because i dont have a template build yet)
Blank page login.php

Does somebody know what could be the problem?

when i install on a normal live website i don't have any problems, it only on a IP adress install.

I already searched the forum why i get a black page but i couldn't find anything helpful.

Like to get any help !

Thnx.

User avatar
juergen
Moderator
Posts: 4550
Joined: Mon 10. Jan 2005, 18:10
Location: Weinheim
Contact:

Re: phpwcms IP ADRES install - blank page

Post by juergen » Mon 3. Dec 2012, 15:59

Could you find the http:// 1. 2 . 3.4.5 inside the config file as name ? Do not know if probably the PHP Var for servername runs without nameservice as well ?

Code: Select all

$phpwcms['site']              = 'http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/';

to

the direct IP of your server

Blokof
Posts: 25
Joined: Tue 2. Mar 2010, 16:41

Re: phpwcms IP ADRES install - blank page

Post by Blokof » Mon 3. Dec 2012, 16:52

I already try'it but that doesn't give any effect...

User avatar
juergen
Moderator
Posts: 4550
Joined: Mon 10. Jan 2005, 18:10
Location: Weinheim
Contact:

Re: phpwcms IP ADRES install - blank page

Post by juergen » Mon 3. Dec 2012, 17:50

If a blnk site appears I guess Error reporting is off, try to switch on to get further details. In case of a webserver it might be a problem with user/group rights as well

Blokof
Posts: 25
Joined: Tue 2. Mar 2010, 16:41

Re: phpwcms IP ADRES install - blank page

Post by Blokof » Mon 3. Dec 2012, 19:05

problem is solved, a good friend of my have played with the config file and now its working!

User avatar
juergen
Moderator
Posts: 4550
Joined: Mon 10. Jan 2005, 18:10
Location: Weinheim
Contact:

Re: phpwcms IP ADRES install - blank page

Post by juergen » Mon 3. Dec 2012, 19:30

:D

Post Reply