PHPXREF - phpWcms Resource - 133 possible?

Discuss phpwcms here, please do not post support requests, bug reports, or feature requests! Non-phpwcms questions, discussion goes in General Chat!
Post Reply
User avatar
jsw_nz
Posts: 907
Joined: Fri 2. Apr 2004, 02:42
Location: New Zealand

PHPXREF - phpWcms Resource - 133 possible?

Post by jsw_nz »

I came across this PHPXRef reference of phpWcms (version 1.2.5)
and wanted to ask others in the community about this
- a great resource of looking at code functions and resources:

can view here
http://phpxref.com/xref/phpwcms/nav.htm ... ex.html.gz

Is it possible that this could be updated to 133?

Or still another question - is the PHPXRef application framework
something that could be downloaded and run locally
guessing the site is using phpDocumentor, anybody used locally?
- have to like this - great way to see function lists et al...

Cheers
John
:)

User avatar
DeXXus
Posts: 2168
Joined: Fri 28. Nov 2003, 06:20
Location: USA - Florida

Re: PHPXREF - phpWcms Resource - 133 possible?

Post by DeXXus »

jsw_nz wrote:Is it possible that this could be updated to 133?
~LOOKS~ like all it would take... is for THAT website to upgrade all the phpwcms files in their installation to the latest -and- adjust THEIR "phpxref.cfg" accordingly. I ~think~ they have just archived those many types of Open Source PHP projects -and- are illustrating the programs usage.
jsw_nz wrote:Or still another question - is the PHPXRef application framework
something that could be downloaded and run locally

guessing the site is using phpDocumentor,
YES... it's here at http://phpxref.sourceforge.net/

User avatar
jsw_nz
Posts: 907
Joined: Fri 2. Apr 2004, 02:42
Location: New Zealand

Post by jsw_nz »

Cheers DeXXus,

Just downloaded and will be busy trying
to create a local version of 133....
Will post updates on progress....

all best,
:D


UPDATE:

Just downloaded and installed - ran the command line smoothly -
everything seemed OK - HOWEVER the variable and function list lookup link (at top of page IS NOT being generated - might be because some of the variables could not be determined - so I hacked it by pasting the standard links on the live website and pasting into the generated index.html page

The search form is buggy in IE, but works in firefox.
Nice resource now.....

thanks DeXXus
:)

User avatar
DeXXus
Posts: 2168
Joined: Fri 28. Nov 2003, 06:20
Location: USA - Florida

Post by DeXXus »

It was all your hard work and just me "reading with interest"! :wink:

User avatar
jsw_nz
Posts: 907
Joined: Fri 2. Apr 2004, 02:42
Location: New Zealand

Post by jsw_nz »

Cheers DeXXus,

After creating a working index using xref I have a new found appreciation of the sheer complexity and brilliance of OliG's code -- How can one guy program with such expertise! I liken OliG to a php Beethoven......

A true orchestrator

cheers
:)

PS - the idea of having an up-to-date XREF of 133 would be great for community... just a thought

User avatar
Kosse
Posts: 1066
Joined: Thu 9. Sep 2004, 12:08
Location: Brussels, Belgium
Contact:

Post by Kosse »

Hey, this is a great thing John!!!
Thanks for the link! if u want to put your local installation live somewhere, I got plenty of space on servers left :) let me know
Cheers

User avatar
jsw_nz
Posts: 907
Joined: Fri 2. Apr 2004, 02:42
Location: New Zealand

Post by jsw_nz »

Cheers Kosse - good to hear from you

- thanks for the offer
- got to believe it might finally require 120mb (uncompressed)
- from the looks of the output folder
- the zip runs 26MB
- could ftp
- if you're interested.....
- maybe PM me - busy during day today (monday in nz)
- but could upload tonight...

all best,
John

User avatar
Kosse
Posts: 1066
Joined: Thu 9. Sep 2004, 12:08
Location: Brussels, Belgium
Contact:

Post by Kosse »

Hi,

sorry had no time to write even a short message, but will do so tomorrow evening, will send you all data, no probs with the size, all fine
cheers

User avatar
jsw_nz
Posts: 907
Joined: Fri 2. Apr 2004, 02:42
Location: New Zealand

Post by jsw_nz »

Hi Kosse,

My extraction, although working - still has a few missing variables
- these need to be declared in the config
- so I might open this up to the community
- someone with more experience - hehe - than me to properly
sort phpWcms variables - the online version is not perfect either

- this might be a wee project for a POWER user
- such as ...OliG himself

- knowing him - he might have a better solution
- but the original link posted is impressive for those wishing to
go 'under the bonnet'.

Having said that I can supply what I have as is - 95% good....

Maybe the master might read this - a great wee resource - methinks

cheers from nz
:D

Post Reply