Error on submission of new structure level

Get help with installation and running phpwcms here. Please do not post bug reports or feature requests here.
Post Reply
Willie B Hoffman
Posts: 6
Joined: Fri 11. Mar 2011, 21:36

Error on submission of new structure level

Post by Willie B Hoffman » Sat 12. Mar 2011, 16:05

I just updated from RC-2 to RC-4 and am now getting the following:

URL:
"http://localhost/phpwcms/include/inc_ac ... ucture.php"

I get this Error (Displayed in browser):
"error"

The "error" is generated from line 76 (last line of following code) found after a little debugging:

Code: Select all

       if(intval($_POST["acat_new"]) == 0 && intval($_POST["acat_id"])) {
          if(trim($_POST["acat_name"])) {
             $sql =   "UPDATE ".DB_PREPEND."phpwcms_articlecat SET ".
                   "acat_name='".getpostvar($_POST["acat_name"])."', ".
                   "acat_info='".getpostvar($_POST["acat_info"], 32000)."', ".
                   "acat_alias='".proof_alias($_POST["acat_id"], $_POST["acat_alias"], $db)."', ".
                   "acat_aktiv=".intval($_POST["acat_aktiv"]).", ".
                   "acat_public=".intval($_POST["acat_public"]).", ".
                   "acat_struct=".intval($_POST["acat_struct"]).", ".
                   "acat_template=".intval($_POST["acat_template"]).", ".
                   "acat_sort=".intval($_POST["acat_sort"]).", ".
                   "acat_uid=".$_SESSION["wcs_user_id"].", ".
                   "acat_hidden=".intval($_POST["acat_hidden"]).", ".
                   "acat_ssl=".intval($_POST["acat_ssl"]).", ".
                   "acat_regonly=".intval($_POST["acat_regonly"]).", ".
                   "acat_topcount=".intval($_POST["acat_topcount"]).
                   " WHERE acat_id=".intval($_POST["acat_id"]).";";
             mysql_query($sql, $db) or die("error");      
          }
       }


Am I just forgetting to check a config file or something?

I have verified (as far as I can tell):
include/inc_conf/conf.inc.php
include/inc_ext/phpMyAdmin/conf.inc.php

What can I do to debug a little more?
" If everyone is happy with you, then surely you have made many compromises in your life " (W. Shakespeare)

User avatar
update
Moderator
Posts: 6390
Joined: Mon 10. Jan 2005, 17:29
Location: germany / outdoor

Re: Error on submission of new structure level

Post by update » Mon 14. Mar 2011, 08:41

Willie B Hoffman wrote:I just updated from RC-2 to RC-4 and am now getting the following:
I think it would be best to install the really latest version so we are able to lend a helping hand:
http://code.google.com/p/phpwcms/downloads/list
It's mostly all about webdesign, logo design, new and old pages refresh, print BUT slowly switching to be supporter for the band Mykket Morton. Visit Mykket Morton on FB. Listen Mykket Morton and live videos on youtube.

Post Reply