Search found 67 matches

by eralf
Mon 16. Aug 2010, 11:11
Forum: phpwcms Support English
Topic: Multiple File Upload problem
Replies: 19
Views: 4428

Re: Multiple File Upload problem

claus wrote:Which 1.4.5 is it? Try to use r402
Is this problem solved in r402?
Is FancyUpload already used in this version?

We have about 45 site's running on PHP WCMS.
How can i see whitch version WCMS is used on a site?
In older versions we can not turn on the [$phpwcms['version_check']
by eralf
Wed 26. May 2010, 14:51
Forum: phpwcms Support English
Topic: Multiple File Upload problem
Replies: 19
Views: 4428

Re: Multiple File Upload problem

You wrote back in 2009: it will be updated very soon to ensure compatibility again. MooTools 1.2+ is needed and that is why I have to check the whole javascript in backend. It will be switched to newest version of FancyUpload . But i use phpWCMS version 1.4.5 and i have stil this problem. Do you kno...
by eralf
Fri 2. Apr 2010, 15:04
Forum: phpwcms Support English
Topic: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?
Replies: 9
Views: 1343

Re: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?

I HAVE FOUND THE SOLUTION :D But now i have another problem :lol: The problem doesnt seem to be the browser, but the login session. Somehow the (not-visible and not-public) structure containing the teasers will still show itself when logged in (backend). And since I was logged in at IE, and not at C...
by eralf
Fri 2. Apr 2010, 13:20
Forum: phpwcms Support English
Topic: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?
Replies: 9
Views: 1343

Re: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?

:mrgreen: !! The test-page is: http://www.dvndag.nl/wcms/index.php?id=41,105,0,0,1,0
I have removed al the teasers from the website. :!:
by eralf
Fri 2. Apr 2010, 12:53
Forum: phpwcms Support English
Topic: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?
Replies: 9
Views: 1343

Re: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?

The code in IE is... <td valign="top" width="50"></td> <td valign="top" width="500"><a name="jump105" id="jump105"></a><!-- Livedate: 02.04.2010 12:43:49 / Killdate: 30.03.2020 12:43:49 --> <h1>Test Teasers</h1> <p>TEASERS...</p> <!-- Livedate: 02.04.2010 12:43:49 / Killdate: 30.03.2020 12:43:49 //-...
by eralf
Tue 30. Mar 2010, 10:39
Forum: phpwcms Support English
Topic: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?
Replies: 9
Views: 1343

Re: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?

Thanks Knut for your help.

You write
I think there is an category or article or cp switched to hidden.
But if thats the case, why i see the teasers in MS IE correct ??
Is there an other place to turn things on and off ??
by eralf
Tue 30. Mar 2010, 08:03
Forum: phpwcms Support English
Topic: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?
Replies: 9
Views: 1343

Re: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?

Whow... you are right! :oops: I have removed the verry verry strange constructions :-) But still it is NOT working vor me in FF and GC. When i look with fire bug in FireFox at the front-end html-code, the code is missing from the template. In FireFox i see: <div style="margin: 15px 0pt; background-c...
by eralf
Mon 29. Mar 2010, 23:58
Forum: phpwcms Support English
Topic: Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?
Replies: 9
Views: 1343

Teaser not showing in FireFox and Chrome !!?

I have a problem with one of my site's.
Take a look at http://www.dvndag.nl/wcms/index.php?id=38,67,0,0,1,0
When I use MS-IE the teaser's are visible.
But when i use FireFox or Google Chrome the teaser's are NOT visible. !! :evil:

Does any body have an solution ?
by eralf
Sun 14. Dec 2008, 21:53
Forum: phpwcms Support English
Topic: YouTube Error
Replies: 1
Views: 260

YouTube Error

Hello

I use YouTube on our site's. But now we get an error in the MS Explorer.
NOT with the FireFox or Google browser !!

Look at this URL: http://www.i4u-dvn.nl/wcms/index.php?a_inSpiteOfAll
With MS Exploere i get the message.

Is there anybody who can help me with this strange error ??
by eralf
Wed 11. Jun 2008, 23:50
Forum: phpwcms Support English
Topic: Guestbook Image Error
Replies: 4
Views: 1140

Re: Guestbook Image Error

The permissions voor those maps are 777.
by eralf
Wed 11. Jun 2008, 23:31
Forum: phpwcms Support English
Topic: Guestbook Image Error
Replies: 4
Views: 1140

Re: Guestbook Image Error

The size is not to big! I have checkt it .
I have also checkt the permissions, but i can't find the place where WCMS the images want to save.

What is the save lokation ??
by eralf
Wed 11. Jun 2008, 18:01
Forum: phpwcms Support English
Topic: Guestbook Image Error
Replies: 4
Views: 1140

Guestbook Image Error

Hello
I get the folowing error when i want to add an message in our guestbook with a picture. :(

Image image.gif could not be stored. Try again!

What is the problem and what is the solution?? :?
Thanks
by eralf
Mon 19. May 2008, 17:41
Forum: phpwcms Support English
Topic: TEASER to CATEGORY ?!?
Replies: 2
Views: 550

TEASER to CATEGORY ?!?

I like to use the teaser CP to link to a category instead of an artikle.
In the template [teaser_block.html] the placeholder {ARTICLELINK} is used.
Is there an placeholder to link to an category ??
by eralf
Tue 13. May 2008, 13:46
Forum: phpwcms Support Deutsch
Topic: Text mit Bild spinnt
Replies: 4
Views: 849

Re: Text mit Bild spinnt

I have the same problem. Look at http://www.dvndag.nl first page - first photo. I can not get the photo to float left of the text. I have take a look at the frontend.css class: .imgDIVinTextLeft .imgDIVinTextLeft { float: left; margin-right: 5px; margin-bottom: 5px; padding: 0; And i have replace th...
by eralf
Sat 3. May 2008, 21:30
Forum: phpwcms Support English
Topic: FE login url
Replies: 4
Views: 1333

Re: FE login url

Thanks Everybody!
I have used the java script option in de FE login template.
It Works fine for me. !! :D