Search found 17 matches

by yorkshire_boy1
Mon 13. Oct 2014, 14:56
Forum: phpwcms Support English
Topic: News tags - how to create new tags since recent changes
Replies: 2
Views: 3231

Re: News tags - how to create new tags since recent changes

I have found a work around:

If you add a comma at the end after adding a new tag for the first time, the tag gets recognised and when you then click Update, the tag is added correctly.
by yorkshire_boy1
Mon 13. Oct 2014, 14:40
Forum: phpwcms Support English
Topic: News tags - how to create new tags since recent changes
Replies: 2
Views: 3231

News tags - how to create new tags since recent changes

Hi, perhaps I am doing something wrong, but I cannot see where to create tags for news items since the recent changes. I always used to add a News content part, choose a tag in there like "homenews", then create a news item and type in the same tag "homenews" so only news items tagged with "homenews...
by yorkshire_boy1
Thu 7. Jun 2012, 20:53
Forum: phpwcms Support English
Topic: Upgrading 1.5 - 1.5.4
Replies: 2
Views: 1210

Re: Upgrading 1.5 - 1.5.4

Perfect thanks - worked great and fixed the problems. I couldnt find an upgrade explanation for 1.5 upwards :P
by yorkshire_boy1
Thu 7. Jun 2012, 09:14
Forum: phpwcms Support English
Topic: Upgrading 1.5 - 1.5.4
Replies: 2
Views: 1210

Upgrading 1.5 - 1.5.4

Hi, like others I had problems with a few of the content parts causing pages not to display (in my case adding news content part was a problem). Therefore I know I need to upgrade to the latest version. I have done this before and it solves the problem. I have currently 1.5 installed. Am I right in ...
by yorkshire_boy1
Fri 3. Sep 2010, 13:16
Forum: phpwcms Support English
Topic: Fckeditor doesnt work, error: cant load fckstyles.xml
Replies: 2
Views: 1752

Re: Fckeditor doesnt work, error: cant load fckstyles.xml

Hi Knut, thanks very much! That first link you provided gives the following solution: in the fckstyles.xml, change: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> to <?= '<' . '?xml version="1.0" encoding="utf-8"?' . '>'; ?> and so far the editor now works fine without any errors. Thanks once again Tom
by yorkshire_boy1
Fri 3. Sep 2010, 11:47
Forum: phpwcms Support English
Topic: Fckeditor doesnt work, error: cant load fckstyles.xml
Replies: 2
Views: 1752

Fckeditor doesnt work, error: cant load fckstyles.xml

Hi, I have installed phpwcms many times before, but installing the latest version (1.4.5 r398) on a new server has thrown up an error when I try editing using fckeditor. The editing window doesn't display when using fckeditor default, and on IE I get the following error: Error loading "http://www.my...
by yorkshire_boy1
Wed 12. Aug 2009, 17:41
Forum: sites you are proud of (made with phpwcms only)
Topic: Our shiny new Pluspurple website
Replies: 4
Views: 6738

Our shiny new Pluspurple website

Hi all, having been happy users of Phpwcms for many years, we decided to use its excellent features in our own website. You can see it here: http://www.pluspurple.com We decided to use the news feature heavily, infact to supply almost all our site content! This has the benefits of being able to "Tag...
by yorkshire_boy1
Wed 12. Aug 2009, 17:10
Forum: phpwcms Installation Troubleshooting English
Topic: Can't get past SUPERUSER SETTING in installation
Replies: 15
Views: 8712

Re: Can't get past SUPERUSER SETTING in installation

Hi, I had this problem again (it happens every year or so when I install a new version of phpwcms on a new clients server). For the benefit of others, Oliver is right when he says the MySQL has probably been set up in strict mode. This is my problem every time, because I use shared servers via a hos...
by yorkshire_boy1
Thu 18. Jun 2009, 15:33
Forum: hacks & enhancements
Topic: NLU_FF_AC_QD [update v.1.9.5]
Replies: 24
Views: 16854

Re: NLU_FF_AC_QD [update v.1.1]

Hi Jensensen, great hack - many thanks for this. I am currently building a site which uses the News Article feature, creating a series of news feeds based on tags that i add to the news articles. I am doing this so that i can add content once and it will appear in various places on the site dependin...
by yorkshire_boy1
Wed 10. Dec 2008, 14:27
Forum: phpwcms Modules English
Topic: [SOLVED] Help with 1.3.9 Shop Module
Replies: 1
Views: 6301

Re: Help with 1.3.9 Shop Module in English

Update:

I have got the items to save by changing the '$phpwcms['SESSION_FEinit']' variable to 1 in the conf.inc.php file, as someone suggested in another thread.

Edit: This has solved the problem.

Thanks
by yorkshire_boy1
Wed 10. Dec 2008, 12:01
Forum: phpwcms Modules English
Topic: [SOLVED] Help with 1.3.9 Shop Module
Replies: 1
Views: 6301

[SOLVED] Help with 1.3.9 Shop Module

I wondered whether someone could write a tutorial on how to get the shop module working correctly in English, for 1.3.9, or if one exists, point me in the right direction. I have used some of the hints in other threads for previous phpwcms versions, and can set up the back end of the shop module OK ...
by yorkshire_boy1
Mon 28. Jan 2008, 17:07
Forum: phpwcms Installation Troubleshooting English
Topic: Help - "error while connecting to database:"
Replies: 8
Views: 3455

Re: Help - "error while connecting to database:"

Hi, i found a way to fix my problem, maybe it will help you Aaron. For me it turned out that the later versions of MySQL differ slightly, having an automatic strict mode switched on. This means that It doesn't like the assigning of a default nothing value to a NOT NULL field. If you do a search for ...
by yorkshire_boy1
Thu 20. Sep 2007, 17:56
Forum: phpwcms Installation Troubleshooting English
Topic: Help - "error while connecting to database:"
Replies: 8
Views: 3455

Thanks for the reply Dexxus, its a new install, not upgrade, and a virgin database (or was on first installation attempt!!)

Mysql version is 5.0.2. Ill check the SQL mode when I get home tonight and try that and let you know.
by yorkshire_boy1
Thu 20. Sep 2007, 10:29
Forum: phpwcms Installation Troubleshooting English
Topic: Help - "error while connecting to database:"
Replies: 8
Views: 3455

Help - "error while connecting to database:"

Hi I Have installed and used this CMS 4 or 5 times over the last 3 years, but now have the following problem after a recent installation of 1.3.3. I installed the CMS as usual, everything seems fine. then after logging into the backend, i tried to add a test article in the home page, and when I clic...
by yorkshire_boy1
Tue 26. Sep 2006, 16:44
Forum: phpwcms Installation Troubleshooting English
Topic: problem: db tables not created + setup.conf.inc doesnt write
Replies: 5
Views: 2166

I've called the tech support for the clients hosting, and their response was that they believed that the creation of tables/content from an installation script such as this would not be possible on their servers. I am not sure whether this guy new what he was talking about, but i know that their hos...